Aki csak látta a Bosszúállók: Végjáték-ot, az mind rettentően szeretné már tudni, hogy hogyan alakul a Marvel univerzum folytatása. Ezért a Vasember utáni időkről szóló Pókember – Idegenben a vártnál egy nappal hamarabb, már július 3-tól, szerdától egész nap látható lesz a legtöbb moziban, július 4-től csütörtöktől pedig mindenütt, ahol csak vetítőgép van az országban. És szerencsére mostantól mindenki előre biztosíthatja rá a helyét: a legtöbb hazai moziban már június 17-től lehet elővételben jegyet vásárolni a filmre. Nemcsak a Cinema City fővárosi és vidéki mozijaiban, hanem a budapesti Corvinban, a Lurdyban, az Óbudában, a Sugárban, a Pólusban, Csepelen, Tatabányán, a kecskeméti Malomban, Kaposváron… és így tovább.

Az új Pók-film ott kezdődik, ahol a Végjáték befejeződött, ráadásul amellett, hogy nagystílűen látványos szuperhősfilm, megőrzi az előző Pókember szellemes, játékos hangvételét is. Pókemberként Tom Holland valamint egy új, titokzatos szuperhős, Mysterio szerepében Jake Gyllenhaal és a régi Bosszúállók, többek között Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és Jon Favreau meg a pók szokásos kísérői: Zendaya és Marisa Tomei ismét elkápráztatják a nézőket.

A bemutatója után ezért valószínűleg nagyon sokan akarják majd egyszerre megnézni a filmet, úgyhogy aki nem akar lemaradni és elsőként szeretné átélni Pókember európai osztálykirándulásának és persze világmegmentésének kalandos történetét, annak fel kell készülnie: és ebben a legtöbb hazai mozi segítségére lesz. 
IC Press