Kislemez megjelenésre készül a Wrong Side Of The Wall és a Plastic Bitch. Február 11-től mindkét zenekar ingyenesen letölthetővé teszi legújabb anyagát honlapján.  A WSOTW ‘Dinner At Your Place’ kislemezén négy szám található, ebből kettő a jól megszokott változatos, mégis könnyen emészthető, dallamközpontú világot hozza, annyi különbséggel, hogy minden eddiginél fogósabb refrénekkel és hangsúlyozottabb vokálmegoldásokkal állt elő a zenekar. Az EP célja, hogy egy teljesen új oldalát is megmutassa a csapatnak, így a dalírás, stúdiózás során minden eddiginél nagyobb teret kapott a kísérletezés… Így született meg a nagylemez egyik dalának, az Amputationnek a western/hardcore/techno verziója vagy egy hasonlóan a stílusok között lavírozós vadiúj szám, ami már előfutára a következő nagylemez egyik dalának. Utóbbi bizonyíték arra, hogy a zenekar már készül a második stúdióalbumra, és folyamatosan születnek az új nóták, számkezdemények.

A Plastic Bitchnek ezzel a kislemezzel sikerült azt elérnie, amit csak kevés zenekarnak; a debütalbum után egyből több szinttel feljebb lépni. Az ‘Octopussy’ érett és magával ragadó anyag lett. A csapat mindenképpen egy intenzívebb zenei irányba szeretett volna elmenni, ami egyben egyenes következménye a 2 gitáros felállásnak. Az EP súlyosabb a bemutatkozó anyaghoz képest, az első nagylemez és az ‘Octopussy’ közti különbség legfőbb oka pedig az, hogy dalok a felvétel előtt közel másfél évig érlelődtek. A zene mellett a szövegek szempontjából is egy újabb arcát mutatja a csapat, jóval sztorizósabbak a dalszövegek és a konkrétumok helyett inkább képek dominálnak. Az anyag 2010. májusa és augusztusa között készült a Bakery Stúdióban Varga Zoltán irányítása mellett, és a négy dal közül kettő már a koncertekről is ismerős lehet.

A megjelenés napján, 2011 február 11-én a két zenekar három másik csapattal (Stiff Bastard, My Small Community, Apey And The Pea) a Middle Finger Carnivalon élőben is bemutatja az új számokat a Dürer Kertben. Itt kerül sor a The Middle Finger Anthem videoklipjének forgatására is. Az első 50 látogató, aki Wrong Side Of The Wall jelmezben érkezik (fehér ing, nyakkendő), megkapja a zenekar debütalbumát.