[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A rajongók már majd beleőrülnek a kíváncsiságba. A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: november 17.) stábja azonban jól őrzi a titkot. Azon kívül, hogy tudjuk, hogy Harry Potter tankönyvének szerzője, Göthe Salmander főhőse, és a történet 1926-ban muglik, varázslók és boszorkányok között játszódik, nagyon kevés a biztos információ a Harry Potter világába visszavezető új film kapcsán.

Pedig már a folytatás is készül. 2018. november végén kerül a mozikba, ismét David Yates (az utolsó 4 HP-film rendezője) irányítja majd a forgatást – és amilyen mázlista, már azt is sejti, hogy miről fog szólni.

JK Rowling már dolgozik az új forgatókönyvön – nyilatkozta nemrég. – Már mutatott is belőle részleteket. Csoda ez a nő, igazi kincs az elképesztő fantáziája.

A hét nagy bejelentése persze az volt, hogy a Harry Potter-világ megteremtőjének szüksége is lesz a fantáziájára: összesen öt filmet fognak forgatni, Göthe Salmander valamint új barátai és legendás állatai főszereplésével, és ezek kétévenként kerülnek a mozikba. Vagyis, ki tudja, végül eljuthatunk egészen odáig, ahonnan mindez egykor elindult: Harry Potter megszületéséig.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]