As It Is Trophy Eyes_netflyer

A Rated.hu és a New Beat közös játékán most valaki páros As It Is-belépővel lehet gazdagabb.

A Fearless Records égisze alatt nemrégiben bemutatkozott As It Is üde színfolt a pop punk színtéren, Dial Tones c. dalukhoz készült klipjüket már is több mint 200 ezren tekintették meg a YouTube-on. A csapat egyébként idén hozza ki első nagylemezét is Never Happy, Ever After címmel, de ami külön érdekes velük kapcsolatban, hogy ők az első brit zenekar, akik a Fearless Records kiadóhoz kerültek.
A Hopeless Recordsos Trophy Eyes ausztrália egyik legígéretesebb export cikke, akik végre pótolhatják tavaly elmaradt magyarországi fellépésüket, az ugyancsak brit Trash Boat pedig remek nyári punk rock dallamokkal fogja bemelegíteni a Dürer Kert közönségét.

Ha szeretnél páros belépőt nyerni, akkor nincs is más dolgod, mint hogy frissen indult Facebook oldalunkat lájkold, majd az As It Is fellépésről szóló post alatt sorolj fel nekünk 3 zenekart a Fearless Records istállójából. Sorsolás: február 10.

 

A New Beat bemutatja:
AS IT IS (UK/USA)
TROPHY EYES (AUS)
TRASH BOAT (UK)

Jegyárak: 1.800 / 2.500 Ft

As It Is – Dial Tones:

Trophy Eyes – In Return:

Trash Boat – Boneless:

As It Is - nyerj páros belépőt a pesti koncertre!
Mind a három külföldi fellépő izgalmasnak ígérkezik, az pedig külön kiemelendő, hogy az As It Is idén már a legnagyobb punk/rock fesztiválokon fog fellépni. Ne hagyd ki!
4.7Ennyire várjuk
Olvasói értékelés: (5 Szavazások)