A páratlan zenei tehetségként számon tartott énekes-dalszövegíró-gitáros, James Bay idén már megkapta a BRIT Awards Critics’ Choice fődíját, valamint szerepel még az MTV Brand New For 2015 jelöltjeinek listáján is. Minden esélye megvan, hogy megnyerje ezt a díjat is, mert egyik legújabb száma a Hold Back the River hatalmas sikernek örvend világ szerte.

Ez a dal is megtalálható James Bay nemrég megjelent új lemezén – a Chaos and the Calm a brit csodagyerek első stúdióalbuma és a várakozásoknak megfelelően valószínűleg hatalmas siker lesz.

Bay 11 éves korában kezdett a zenével foglalkozni, egészen addig képzőművészeti pályára készült. Autodidakta módon kezdett gitározni tanulni és 16 évesen már kifogástalanul játszott. Saját bevallása szerint, amikor először fogott gitárt a kezében, megpecsételődött a sorsa.

Reméljük mi is megpecsételhetjük valaki sorsát a fiatal zenész új lemezével, hiszen most kisorsolunk egy Chaos and the Calm CD-t azok között, akik az info@rated.hu címre megírják nekünk, hogy hány rangos zenei díjat nyert el eddig James Bay az idei évben. Beküldési határidő: 2015.04.20 – 20:00