[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ha az első három nap után marad valamennyi energiánk, akkor a negyedik nap is jobbnál jobb zenekarok koncertjeit élvezhetjük, a tehetséges, ismeretlen bandáktól az igazi nagyágyúkig lesz minden ezen a napon is. A teljesség igénye nélkül nézzük át, kitől mi várható…

A nap egyik első fellépője a brit Dead! lesz, akiknek a nagyszínpados szereplése talán fura lehet, ha megnézzük, hogy milyen a felhozatal a Red Bull Stage-en. Persze nem becsüljük le őket, remek kis banda, akiket itthon valószínűleg nem sokan ismernek, de az alternatív/grunge/punk vonalon mozgó zenéjükben bőven van potenciál. Érdemes meghallgatni eddig megjelent számaikat!

Az osztrák Black Inhale abszolút megérdemelten fog játszani valamelyik nagyszínpadon. Ahogy ők is megerősítették interjúban, a tavalyi Red Bull Stage-es konertjük olyan jól sikerült, hogy a szervezők idén már a legnagyobbak közt adnak nekik lehetőséget, biztosak vagyunk benne, hogy igazi arcletépős bulit fognak csapni.

Természetesen az utolsó napi ajánlóból sem hiányozhat német nyelvű formáció, a Feine Sahne Fischfilet bátran ajánljuk azoknak akik szeretik a húzós punk-rockot. Videóik alapján jó értelemben vett őrültek alkothatják a bandát, biztosak vagyunk benne, hogy egy nagyon jó hangulatú, szórakoztató koncertet láthatnak azok, akik megnézik őket.  

A Suicide Silence-t valószínüleg senkinek sem kell bemutatnunk, az utolsó egyik legdurvább zúzása várható koncertjükön, aki ott lesz a mosh pitben az vigyázzon magára!

A Black Star Riders hangzása ellenére egy mindössze 5 éve működő formáció, amit olyan kipróbált zenészek alkotnak, akik közül jelenleg többen is a legendás Thin Lizzy tagjai. egyben. Zenéjükkel a dallamos hard rock legszebb napjait idézik, mi nagyon várjuk és nagyon ajánljuk koncertjüket.

Machine Gun Kelly lesz az egyik előadó, aki kizökkenti majd a közönséget egy kicsit a metal, punk és rock bandák talán negyedik nap már  monotonnak tűnő koncertjeiből. A korábbi években is bebizonyosodott már, hogy abszolút jól tudnak működni a Nova Rockon is a hozzá hasonló előadók, mi várjuk!

A Hatebreed az a banda, akiket itthon is viszonylag gyakran elcsíphetünk, viszont egész más hangulatot élhetünk át egy Nova Rock méretű koncerten, ahol több ezer hardcore és metal arc üvölti szövegeiket. Esélyes, hogy a fesztivál egyik “leggyilkosabb” buiját fogják adni.

Az 2000-res évek pop-punk őrületét meglovagló, és azóta is rendkívül aktív Simple Plant gyakran a pop-punk rajongók sem tudják hova tenni, viszont aki látta már őket élőben az tudja, hogy a gyakran már-már túlságosan popnak ható zenéjükkel elég jól meg tudják azért mozgatni a közönséget. A házibulik örökzöldjeinek számító számaik a Nova Rockról sem fognak hiányozni, nagyon várjuk őket.


David Hasselhoff nem először, és reméljük nem is utoljára teszi tiszteletét a Nova Rockon. Nincs mit mondani, egy igazi legendáról beszélünk, megjelenés kötelező!

A 26. évét taposó Rancid várhatóan igazi punk-rock ünnepet fog varázsolni a színpadra és a közönség soraiban. A június 9-én új albummal jelentkező Los Angeles-i formáció a klasszikusok mellett biztosan olyan dalokat is el fog játszani a fesztivál egyik záróbuliján, amit máshol korábban még soha.  

Ebben az évben punk-rockban is kifejezetten erős Nova Rock záróbuliját a generációkat meghatározó Green Day fogja zárni. Rengeteget lehet róluk beszélni, hogy ők sem a régiek már és hasonlók, de ha létezik igazi nagyszínpados punk-rock show, akkor azt ők tudják garantálni. Billie Joe és csapata valószínűleg felejthetetlen koncerttel fogja zárni az idei fesztivált.

Kövessétek oldalunkat, mivel meg fogjuk még nézni kiket érdemes meghallgatni a Red Bull Stage-en, illetve több hasznos tanácsot is kaphattok majd a fesztivállal kapcsolatban!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]