Christopher Nolan Tenet című akció thrillere után a nyár másik nagy produkciója, az élőszereplős Mulan forgalmazása is augusztusra csúszott át.

    A Tenet augusztus 12-étől kerül a mozikba – Magyarországon is -, a Mulant pedig az új beosztás szerint augusztus 21-étől láthatják az észak-amerikai nézők. Utóbbi bemutatódátumot kapta egyébként korábban az Antebellum: A kiválasztott is, így elképzelhető, hogy a Lionsgate horrorfilmjének forgalmazását szintén újragondolják majd.
    A dedadline.com cikke szerint a Russell Crowe közreműködésével forgatott Unhinged című dráma július 31-debütál a filmvásznon.
    Natalie Krinski Broken Hearts Galery című romantikus vígjátékának eredetileg március közepére tervezett bemutatását augusztus 7-re tűzték ki.
    A hollywoodi szaklap szerint a két nagy amerikai mozilánc, az AMC és a Regal várhatóan nem nyit ki július közepe előtt a koronavírus-járvány miatt, és hozzáfűzte, hogy egyelőre a New York-i, valamint a Los Angeles-i mozik sem nyitottak még ki. A Cinemark 75 mozija azonban a hét végén már vetíteni szeretne.

MTI