A Band Hero legújabb kiadásában a No Doubt is szerepel, és az együttes állítja: az előzetes megállapodás szerint a játékosok három számot játszhattak volna el az együttest irányítva. Ezzel szemben több mint hatvan dalt lehet eljátszani a tagokról mintázott zenészkarakterekkel, ráadásul Gwen Stefani énekesnő a számok nagy részében férfi hangon szólal meg, mivel olyan szerzeményeket ad elő, mint a ‘Honky Tonk Woman‘ a Rolling Stonestól, vagy az ‘I Heard It Through The GrapevineMarvin Gaye-től…

A No Doubt beperelte a játékot elkészítő Activisiont és követelte az engedély nélküli számok eltávolítását a programból. A játékgyártó cég most visszavágott, és szintén bírósághoz fordult. Egyrészt azt vitatja, hogy engedély nélkül használták fel a zenekar tagjainak avatárját, álláspontja szerint mindvégig köztudott volt, hogy a három No Doubt-szerzeményen kívül más számokat is el lehet játszani az együttessel.

A No Doubt ráadásul nem tett eleget szerződésben vállalt kötelezettségeinek, mert a megállapodás szerint részt kellett volna vennie a játék promóciójában, ám ennek ezidáig nem tett eleget.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter