Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.

A héten folytatódik a Russo testvérek (Bosszúállók: Végtelen háború) képregény sorozata, a dögös zenékkel (Depeche Mode, The Cure, Killing Joke, és még sokan mások), pörgős akciókkal és őrült laza karakterekkel teli ORGYILKOS OSZTÁLY! Az epizódok csütörtökönként magyar felirattal érkeznek az HBO GO-ra, a szinkronos premier február 19-én lesz az HBO-n.

A nagysikerű kultképregény nálunk február 10-én jelenik meg a Fumax Kiadó gondozásában, amely már előrendelhető a kiadó oldalán is. A kötet védőborítós, keménytáblás formátumban, 160 oldalon jelenik meg.

A sorozathoz egy menő mobil Facebook applikáció is készült. a Facebook kamera funkcióját bekapcsolva a mobilodon a „Deadly Class” filtert kiválasztva lehet válogatni a főbb karakterek (Marcus, Maria, Billy, Saya, Willie, Master Lin) közül.