[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Úgy érzi Megan Fox, hogy nincs túl nagy jövője Hollywoodban, de ez nem érdekli, mert amúgy sem rajong a színészetért. Azzal is tisztában van, hogy talán csak rendkívül vonzó külseje miatt kap szerepeket, de ezzel sem hajlandó foglalkozni. „Nem vagyok buta színésznőcske, de nem érdekel, ha csak azért keresnek meg, mert jól nézek ki – mondta a FemaleFirst női portálnak adott interjújában. – Már régen elrendeztem magamban, hogy ha érdekelne, mi a kritikusok véleménye és mit mond a közönség, csak fölöslegesen stresszelnék, és folyton az izgatna, hogyan tudnám szétzúzni ezt a sztereotípiát. Azért csinálom ezt az egészet, mert általában élvezni szoktam a forgatásokat, és úgy fogom fel, hogy ez is csak egy munka.”

A harmadik gyermekét váró színésznő mostanában úgy érzi, válaszúthoz érkezett. „Próbálom kitalálni, ezentúl mivel szeretnék foglalkozni, mert Hollywood nem olyan hely, ahol idősebb színészeket is foglakoztatnak, különösen akkor nem, ha nőről van szó.”

Megan Foxot hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című akciófantasyban láthatjuk, amelyben ismét a címszereplők barátját, April O’Neal tévériportert alakítja.


(Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – hazai bemutató: 2016. június 30.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]