Szilveszter estéjén még az is fogadalmat tesz, aki amúgy nem babonás. Hiszünk abban, hogy ahogyan az évet elkezdjük, úgy fog majd folytatódni is. Tehát mi mással is zárhatnánk 2009-et, mint egy fergeteges partizással és megfogadjuk, hogy jövőre még keményebben vedeljük a vodkát. Még nem tudod, hol köss ki az óév búcsúztatón? Akkor most adunk néhány tippet: 

Az A38 Szilveszteri buliján „hatalmas össznépi hajórengető szilveszteri mulatság 3 helyszínen” – szól a beharangozó. Fellép itt is Palotai, illetve Ludmilla, Fine Cut Bodies, Bergi & Svindler, Cop, Confused & Display, Gumilap, Kebab, Isu, Chrom, Crimson és a Kiégő izzók speciális mutatvánnyal készülnek.

A Corvintetőn a TescoDisco Szilveszterén Neo, Kolin, Moog, Ez Basic, Jacked, TescoDisco, Gumipop – két teremben divatos zenék.

A Gödör Klubban az év utolsó estjére nem szerveztek megafesztivált, inkább amolyan összegzés-szerű házibulihangulatba illesztik a klub gyakori vendégeit, barátait: Rutkai Bori és a Specko Jedno, ef Zámbó Happy Dead Band, Colorstar, Athe Sam Zenekar (Roma zenekarvezetők Szilveszteri koncertje). Közelebb hozzák egymáshoz a különféle kulturköröket, stílusokat, így még az is előfordulhat, hogy hajnalban egy össznépi jammelést láthatunk.
Igazán nagy buli garantált a belvárosban a Kollektiva New Year’s R.A.V.E.-en a Merlinben. Természetesen a Kollektíva dj-k a Nagyteremben: Tmx, Fullstereo, Popbitch, ill. Brandon & Cigi, Stereo Killaz (SpinThaShit). LED-fal vizuál-varázslat és fény-sokkolás: Skylab VJs From Space Éjfélkor Rave Mise: celebrálja az Interplanetáris Unió Egyesült Egyháza.

Lazac! – szilveszteri Tilos Rádió támogató buli a DürerKertben. Ahol az élő zenéjé lesz a főszerep, fellép a Quimby, The Carbonfools, és DJ Palotai. Palotaival egyébként ezen az estén nem csak itt találkozhatunk – neve garancia a jó zenére, nem véletlen, hogy sok buliba invitálták.

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter