[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hát, ez is megvolt! Kedden felhangzott a meccs kezdetét jelző sípszó, egy nagyszabású, zsúfolt gálapremieren bemutatták az új magyar vígjátékot, a Brazilok-at (április 6-tól a mozikban).

Az Aréna két legnagyobb termében egy gombostűt sem lehetett leejteni. Részben azért, mert a filmben szereplő összes híresség eljött, és a sok fotós között végigsétált a bejárathoz vezető vörös szőnyegen: a párjával érkezett a filmben játszó Dobó Kata, Schell Judit valamint Gryllus Dorka is, és a nézők között ott voltak a szakma és a hazai művészvilág legjobbjai is.

A vetítést mindkét teremben vastaps követte, melyet a vászon előtt felsorakozó színészek és a stáb köszönt meg. És azután persze nagy buli következett.

A Brazilok egy kis magyar faluban játszódik, ahol a paptól a rendőrökön át a polgármesterig mindenki fociőrült, és a helyi bajnokság lázában ég. Ráadásul levél érkezik egy titokzatos, a környékről elszármazott milliomostól, aki azt ígéri: idén a teljes bajnokcsapatot kiutaztatja magához Brazíliába. És akkor a helyi cigánycsapat is jelentkezik: ők is játszani és nyerni akarnak… és jönnek az őrületes bonyodalmak.

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]