Warning: A non-numeric value encountered in /home/rhsmhi/wwwroot/rated.hu/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1457

Warning: A non-numeric value encountered in /home/rhsmhi/wwwroot/rated.hu/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1457

A Class FM műsorvezetői a február 12-én mozikba kerülő SpongyaBob: Ki a vízből című film cserfes sirálycsapatának kölcsönözték hangjukat. A szinkronizálás Kovács Áron, Vágó Piros, Abaházi Csaba és Garami Gábor számára kihívást jelentett, de igazi profikhoz méltóan teljesítették a feladatot. 

Abaházi Csaba régi álma vált valóra a szinkronizálással, mivel maga is nagy rajzfilm rajongó. A műsorvezető gyerekei magukon kívül voltak az örömtől, amikor megtudták, hogy hallhatják a hangját a filmben. Mindketten óriási Spongya Bob rajongók és minden adandó alkalmat megragadnak arra, hogy megnézzék a sorozatot.

Vágó Piros izgatottan várta, hogyan teljesít majd ebben a szerepben: „Igazi kihívás volt a sirály hangját utánozni különböző élethelyzetekben. Először kaptam szinkron szerepet, így nagyon izgultam a kotnyeleskedő szárnyas szerepének megformálása közben, de nagyon szívesen bújtam ebbe a karakterbe. A kisfiam tudja, hogy szerepelek majd a filmben, természetesen a bemutatóra is együtt fogunk elmenni.” 

Garami Gábor számára is hatalmas élményt jelentett a szinkron szerep. Eddig még nem kölcsönözte a hangját animációs filmhez. Most Kyle, a minden lében kanál, beszédhibás sirály karakterébe bújhatott. Garami számára teljesen új élmény volt, hogy egy profi szinkronrendező instruálta, bemutatva számára a karaktert. A munka kezdete előtt azt gondolta, hogy ennél a feladatnál könnyebb alig létezik, hiszen csak bohóckodnia kell, de hamar rájött, hogy a szinkronizálás nem csupán a szöveg felolvasását jelenti. Rengeteg gyakorlás és színészi véna is szükséges hozzá.

Kovács Áron számára viszont már hazai pálya volt a szinkronstúdió. „A rádióhoz és az énekléshez hasonlóan itt is a hangommal kellett játszani, ami ismerős terep volt, ráadásul a fiammal is szoktam elváltoztatott hangon beszélni mókából. Egyelőre nem árultam el neki, hogy egy egész estés rajzfilmben fogok szerepelni, meglepetésnek tartogatom – kíváncsi vagyok, hogy felismeri-e magától a hangom. Ha igen, jót nevetünk együtt, ha viszont nem, akkor élőben is utánzom majd neki a filmben produkált sirályhangot.”

Műsorvezetőkből rajzfilmsztárok
A Spongyabob sorozat vicces volt, de hogy ez a film mutathat e még újat, az kérdéses.
3.4Ennyire várjuk
Olvasói értékelés: (0 Szavazások)