Berlin, Liverpool, München, Koppenhága, Lisszabon, Róma, Párizs: csak néhány név az EMA történelméből, ami idén egy újabb helyszínnel bővül: 2010-ben Madrid lesz a házigazdája a rangos zenei díjkiosztó gálának. Spanyolország nem most először ad otthont az EMA gálának: 2002-ben Barcelonában rendezték meg a világszintű eseményt. November 7-én a főváros átalakul egy estére, és az amúgy is pezsgő Madridban minden a zenéről fog szólni!…

Madrid a tökéletes helyszín az idei gálára, már csak azért is, mert a spanyol MTV idén ünnepli a 10. évfordulóját. A város kultúrája, hangulata, és a spanyol emberek kedvessége az MTV szervezőképességével párosulva garancia egy fergeteges díjátadóhoz. A Europe Music Awards gála minden évben a legjobb előadók és a legkülönlegesebb élő produkciók színtere, így lesz ez idén is„- mondta Antoni Campo Dall’Orto, az MTVNI Dél-Európai régiójának egyik vezetője.

A 2009-es Europe Music Awards gála helyszíne Németország fővárosa volt, ahol az MTV a berlini fal leomlásának 20. évfordulója előtt tisztelegve ingyenes U2 koncerttel lepte meg az embereket a Brandenburgi kapunál.

-est-

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter