A Jupiter felemelkedésének sztárja az elő olyan színésznő, aki a nagy premier közeledtével nem a filmről beszél, mégsem haragszik érte senki. Mila Kunis a Wachowski-testvérek új, mega-sci-fijének bemutatója kapcsán mostanában nagyon sokat találkozik újságírókkal, és bár szívesen mesél a forgatás nehézségeiről, mégis inkább négyhónapos kislányára tereli a szót. Büszkesége érthető: Wyatt Isabelle Kutcher több mint 4,5 kg-mal született. Akkora baba, hogy anyukája szerint: „sosem volt újszülött”.

Hiába vettünk előre egy tonna újszülött-pelenkát, nem voltak rá jók. A ruhák sem – mesélte a színésznő, aki szülés után még szebb, mint valaha. – Most négyhónapos, és a kilenchónaposok méretét viseli. Mila azt is elmondta újságíróknak, hogy a babázás teljesen leköti. Egy időre a Jupiter felemelkedése lesz az utolsó filmje.

A film készítésekor 17 órás munkanapjaink voltak – mondta. – Nem lehetek egyszerre filmsztár és anya. Különleges szerencse, de megtehetem, hogy egy ideig kimaradjak a munkából. Az első három együtt töltött hónap alatt például minden éjszakát ébren töltöttem Isabelle-lel. És nagyon élveztem – jó, hogy nem kellett a meló miatt aggódnom közben. Úgyhogy, nagyon remélem, nem akarják rögtön jövőre leforgatni a Jupiter második részét!