[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pókember: Hazatérés csütörtökön kerül a mozikba, a Marvel-főnök Kevin Feige pedig már azt is előrevetítette, hogy hány filmben láthatjuk meg piros-kék szuperhőst.

Pókember nemrég az Amerika Kapitány – Polgárháborúban mutatkozott be, most nyáron pedig a Pókember: Hazatérésben folytatja a kalandjait. Egyelőre annyi biztos, hogy még három film erejéig mindenképp a Mervel univerzumán belül marad. A hírek szerint szerint Peter Parker feltűnik majd az Avengers: Infinity Warban, majd az ezt követő, egyelőre cím nélküli Bosszúállók-filmben is, amely után rögtö jöhet a Pókember: Hazatérés folytatása. Ennél tovább egyelőre azért nem terveznek, mert a Sonyval kötött szerződés értelmében ezek fértek bele az időkeretbe.

Megjött a Z generációs Pókember és jobb mint valaha (Pókember: Hazatérés – Kritika)

Megjött a Z generációs Pókember és jobb mint valaha (Pókember: Hazatérés – Kritika)A Pókember: Hazatérés az utolsó pillanatos nagy megmenekülések és végső nagy összecsapás ellenére egy két lábbal teljesene a földön járó film lett, aminek már legszívesebben most rögtön néznénk a folytatását.9SzerintünkOlvasói értékelés: (1 Szavazás)8.8 Kapcsolódó cikkek: A The Carbonfools az új énekessel jobb, mint …

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]