A ‘7th Symphony’ című lemezhez nagy reményeket fűz az együttes, a kiadó szerint ez lehet az Apocalyptica eddigi legsikeresebb kiadványa, legalábbis kommerciális szempontól. Zeneileg leginkább a ‘Cult‘ című harmadik sorlemezhez hasonlítható, állítják az együttes tagjai. „Ez egy kifejezetten szokatlan lemez lesz, de ez is volt a cél, szerettük volna, ha hasonló a hangulata, mint a Cultnak volt. Bátor és új dolgokat akartunk kipróbálni. Új emberekhez is el akarunk jutni, ezért friss, progresszív instrumentális darabokat tartalmaz a korong” – mondta Paavo Lotjonen

A zenekar azt is elárulta, hogy az egyik „szokatlan” számot, a ‘Beautiful‘ című szerzeményt a tagok teljesen meztelenül rögzítették a stúdióban.

Igen, teljesen meztelenek voltunk, de kizárólag a vicc kedvéért vetkőztünk le. A meztelenség egészen mást jelent a finnek számára, mint mondjuk Amerikában, ezért az amerikaiak talán nehezen értik meg benne a viccet. Több mint egy hónapot töltöttünk el a stúdióban, és fel akartuk dobni valamivel a munkát” – fogalmazott Lotjonen.

-est-

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter