[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
A kultikus zombisorozat legújabb évada is világpremierrel érkezik a FOX-ra. Az évad a sorozat 100. epizódjával nyit, amely már az amerikai vetítés után néhány órával hazánkban is látható lesz!

A FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó FOX, a világ vezető szórakoztató csatornája bejelentette a The Walking Dead 8. évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 23-án hétfőn indul a világ 125 országában, ahol a FOX csatornán lesz látható, kevesebb mint 24 órával az USA premier után. Az Egyesült Államokban az AMC csatornán fut a széria, a világ többi országában azonban – a korábbi évadokhoz hasonlóan – kizárólag a FOX műsorán látható.

A világpremierhez Magyarország is csatlakozik, így a 8. évad 1. epizódja – amely egyben a sorozat 100. része – hazánkban is 2017. október 23-án debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizód kerül majd sugárzásra két részletben: az első nyolc epizódot október 23-tól láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2018 februárjában érkezik.

Aki lemaradt az előzményekről a FOX-on felzárkózhat: a világ legnépszerűbb zombisorozatának korábbi évadjait is folyamatosan vetíti a csatorna. Vetítési időpontok a weboldalon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]