[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pár hete már lehet tudni, hogy nyár elején The Ghost Note Symphonies, Vol I címmel új, akusztikus anyagot ad ki a Rise Against, akik június 6-án a Budapest Parkban fognak egy óriási bulit csapni. Azt egyelőre nem fedték fel, hogy pontosan mely dalok kerülnek fel a válogatásra, de az Instagram profiljukon teaserelt nóta után most a legutóbbi sláger, a House Of Fire teljes egészében bemutatásra került az új verzióban.

A dalról korábban ezt nyilatkozta a csapat frontembere:

Első hallásra ez a szám olyannak tűnhet, mint egy csalódással végződő klasszikus szerelmes nóta, de valójában arról szól, amikor az emberből szülő lesz – mondja Tim McIlrath. – Szeretem azt hinni, hogy értem a világot, de aztán elém áll a 13 éves lányom, és egyből rájövök, hogy semmit sem értettem meg. Ez egy hihetetlen komoly kihívás, ugyanakkor nagyon is megéri…

RISE AGAINST JEGYEK:

Rise Against

Egy igazán friss anyaggal tér vissza hazánkba az egyik legnépszerűbb hardcore punk formáció, a Rise Against! A 2017-ben nyolcadik lemezével jelentkezett kvartett hazánkban is többször adott őrületes, hatalmas tömegeket vonzó koncertet, így 2018-ban is eszeveszett bulira számíthatunk a kemény műfajt az érzelmesebb oldaláról megközelítő zenekartól.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]