[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Már elérhető a Linkin Park One More Light című, legújabb lemeze, amelyről már olyan számok debütáltak, mint a Kiiara-val közös Heavy, a Battle Smyphony, a Good Goodbye és a héten megjelent Invisible.

A négy korábban megjelent számon kívül az album további hat vadonatúj szerzeményt tartalmaz, amelyet a nyáron induló világturnéjukon adnak majd elő az LP fiúk – Magyarországon Sopronban lép fel a banda, június 27-én.

A Linkin Park már korábban is kapott hideget-meleget amiatt, hogy a lemezeik újabb és újabb stílussal kísérleteznek – a 2000-es nu metal Hybrid Theory és a 2010-es elektro-rap A Thousand Suns  lemezük után a One More Light újabb vizekre evezik: az új album 10 száma poposabb, rádiósabb lett mint az eddig megszokottak.

„Ez a lemez a legszerteágazóbb, sokkal több stílussal dolgoztunk, mint eddig bármikor! Viszont nem hallasz kemény gitárszólókat vagy hörgést. Ez egy kifinomult, letisztult lemez lett.” – mondták a fiúk egy korábbi, Billboard magazinnak adott interjújukban. A One More Light határozottan új fejezetet nyitott a banda életében, kíváncsiak leszünk, hogy a következő kiadvány mit rejteget majd ezek után!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]