A George Pelecanos és David Simon által megalkotott, nagy kritikai sikernek örvendő FÜLLEDT UTCÁK elmeséli a pornó felfutását és bemutatja, hogy ez a sok milliárd dolláros üzlet hogyan formálta át az amerikai kultúrát. A kilencrészes második évad szeptember 10-én indul az HBO GO-n és az HBO-n! FÜLLEDT UTCÁK története az első évad vége után öt évvel folytatódik 1977-ben, és a New York-i Times Square környékének legtúlpörgetettebb és legrobbanékonyabb időszakát mutatja be.

                  Főhőseink ebben az egyformán dinamikus és elidegenedett kultúrájú városban a pornó aranykorának csúcspontját élik meg éppen, amikor hirtelen valósággá válik a felnőttfilmipar fősodorba kerüléséről szőtt álom, és a pornó kultúrája, amely gátlástalanul árucikké teszi a szexet, egyre több követőre talál az amerikaiak között.

                  Tombol a diszkó- és punkkorszak, a rendőrségi korrupció pedig csúcsra jár, és New York belvárosának félvilági állapotait a politikai vezetés maximálisan tolerálja. És úgy tűnik, hogy a maffia – a pornográfia kezdeti finanszírozója abban az időszakban, amikor legálissá nyilvánították – fogja bezsebelni az óriási hasznot. Eközben a nyugati parton hasonló, de bizonyos szempontból még profibb pornóipar van felszálló ágban. De egyelőre New York viszi a prímet, a város csurig filmekkel, zenével és művészettel, amelyben megállás nélkül zajlanak a drogoktól fűtött bulik.

                  „Ez volt az a pillanat, amikor először tűnt úgy, hogy a kemény pornó valóban az amerikai mainstream kultúra és psziché részévé válik” – mondja David Simon. „És ez bizonyos értelemben tényleg megtörtént, ha nem is pont úgy, ahogyan a főszereplők elképzelték”.

                  A FÜLLEDT UTCÁK alkotója az HBO DRÓT és TREME című sorozatainak két veteránja, George Pelecanos és David Simon. Az executive produceri tisztet Pelecanos, Simon, Nina K. Noble és James Franco töltik be. A drámasorozat főszerepében láthatjuk (A katasztrófaművészért Golden Globe-díjjal elismert) James Francót, aki megformálja mind Vincent Martinót, aki több, maffia által pénzelt éjszakai helyet futtat sikeresen, valamint az ikertestvérét, Frankie Martinót is, aki bizonytalanabb üzletekben utazik, illetve (az Őrült szívért Oscar-díjra, a FÜLLEDT UTCÁK első évadáért pedig Golden Globe-díjraMaggie Gyllenhaalt, aki immár igényes pornófilmek feltörekvő rendezőjeként tűnik fel az évadban.

FÜLLEDT UTCÁK – MÁR ELÉRHETŐ AZ HBO GO-N!