[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Mark Wahlberg, Kate Hudson, Kurt Russell, John Malkovich főszereplésével készült látványos katasztrófafilm, a Mélytengeri pokol szinkronizált előzetese is megérkezett. A megtörtént események alapján készült film a 2010. áprilisában a Deepwater Horizon olajfúró tornyon bekövetkezett katasztrófát dolgozza fel. Peter Berg, A túlélő rendezője az események sűrűjébe viszi a nézőt, megmutatva mit élt át az a 126 ember, akinek a föld mélyéből előtörő megfékezhetetlen erőkkel kellett szembenéznie.

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O’Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve.

Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]