Már elérhető az HBO GO-n az HBO két saját gyártású sorozata, a Mrs. Fletcher első  és a többszörös díjnyertes Szilícium-völgy utolsó évadának új része.

A most induló Mrs. Fletcher sorozat Tom Perotta bestselleréből készült. Kathryn Hahn elvált anyát játszik, akinek élete megváltozik, amikor fiacskája kirepül a fészekből, egyetemre megy. A magányos Eve próbál alkalmazkodni az új életéhez. Az internetes pornó és a közösségi média segítségével elindul az önfelfedezés útján, hogy megtalálja a boldogságot és kiélhesse elnyomott szexuális fantáziáját. Brendan is kihívásokkal küzd. A középiskolában ő volt a legmenőbb srác, most csak egy az elsősök közül.

Végéhez közeledik az HBO geek kultsorozata, a Szilícium-völgy. A hatodik, egyben utolsó évadban Richard, Dinesh, Gilfoyle, Jarod és Monica a Pied Piper vezetőiként egészen új kihívásokkal kell szembenézniük.  Ahogy eddig is, a sorozat most is humorosan és szatirikusan reagál a közelmúlt valós eseményeire, így többek között az etikus adatgyűjtés és azok felhasználása is központi kérdés lesz a záróévadban.