[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az Oscar-díjas Danny Boyle rendezi a jövőre megjelenő 25. James Bond-filmet, amelynek főszerepét ismét Daniel Craig alakítja – számolt be róla pénteken a BBC News.

    A brit rendező 007-es mozijához Trainspotting című filmjének forgatókönyvírója, John Hodge írja az eredeti szkriptet. A film premierjét 2019. október 25-re tervezik.
A felvételek december 3-án kezdődnek a Pinewood Stúdióban.
A Bond-filmek fölött bábáskodó producerpáros, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli „rendkívül tehetséges” rendezőként beszélt Boyle-ról, és örömüket fejezték ki, amiért ő forgatja az új epizódot.
Boyle és az immár ötödik alkalommal Bond szerepébe bújó Craig 2012-ben a londoni olimpiára készült rövidfilmen dolgozott együtt. A nyitóünnepség mini James Bond-epizódjában Craig ejtőernyős ugrást hajtott végre.
A színész tavaly augusztusban erősítette meg, hogy visszatér a 007-es szerepében. Korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban láthatta a közönség Őfelsége titkos ügynökeként.
Boyle jelenleg az All You Need Is Love című, a Beatles együttesről szóló filmen dolgozik, amelynek forgatókönyvét Richard Curtis írta.

MTI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]