[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az Oceans Ate Alaska-t legutóbb az August Burns Red előtt láthattuk, most pedig a brit metalcore banda saját bulival tér vissza, hogy bemutassák Hikari c. új lemezüket. Az Oceans Ate Alaska vendége az Our Hollow, Our Home lesz május 2-án, a Dürer Kertben.

Az Oceans Ate Alaska 2010-ben alakult a birmingham-i egyetemen, elsőként pedig Clocks c. klipjükkel hívták fel magukra a figyelmet. A banda 2015-ben jelentette meg első lemezét, a Lost Isles-t, a fordulatos ritmusváltásaik, dallamos és disszonáns témáik miatt az Alternative Press ’100 banda, akiket ismerned kell’ listájára is felkerültek.

Az Oceans Ate Alaska tavaly jelentette meg Hikari c. második nagylemezét, amely kapcsán jól nyomon követhető a banda fejlődése. A lemez címe magyarra fordítva fényt jelent és ez határozta meg a kvintett gondolkozásmódját is a lemezkészítés során. A Hikari gyökerei a szamuráj mitológiában gyökerező líra, a 11 számos albumon pedig a tőlük megszokott zúzás mellett hagyományos japán hangszerek is feltűnnek, illetve új énekesüknek, Jake Noakesnek köszönhetően teret kaptak a tisztább, énekes részek is. Az Oceans Ate Alaska ráadásul hamarosan nálunk is „fényt gyújt”, május 2-án játszanak a Dürer Kertben hazai kollégáik, az Our Hollow, Our Home társaságában.


A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
Oceans Ate Alaska (UK)
Our Hollow, Our Home (UK)
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018. május 2. 19.00
Jegyárak: 3.500 / 4.000 Ft

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]