A Linkin Park nem nagyon akar pihenni, hiszen a tavaly szeptemberben megjelent ‘A Thousand Suns’ című sorlemeze után, inkább gyorsan nekiállt új számokat készíteni a banda. Rick Rubin producer nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a zenekar nem várja ki a már szokásosnak mondható két-két és fél éves szünetet a következő albummal, a lehető leghamarabb megjelenteti a kész anyagot. Chester Bennington frontember most megerősítette a producer szavait, a tervek szerint másfél évvel a negyedik sorlemez után, vagyis a jövő év első felében máris megjelenik az ötödik album…

Jelenleg éppen stúdiózunk, és nagyon jól halad a lemez készítése. Annyit elárulhatok, hogy minőségi számokat vettünk fel” – mondta Bennington, majd hozzátette: “Ezentúl szeretnénk tartani a másfél éves szünetet az egyes  új albumok között, ennek érdekében pedig turnézás közben is folyamatosan írjuk a friss dalokat.”.
A Linkin Park idei Nova Rockos fellépésről itt írtunk, az  ‘A Thousand Suns+’ kritikáját ide kattintva olvashatjátok, míg a tavalyi lemezről született gondolatainkat errefelé találjátok.