A 2005-ös ‘The Unquestionable Truth (Part 1)’ című lemez megjelenése óta a Limp Bizkit erejébe belefért egy kvázi feloszlás, majd újraegyesülés is, idén pedig egy gyors turné, illetve néhány új szám elkészítése. A Fred Durst vezette zenekar most elérkezettnek látja az időt arra, hogy az elmúlt hónapokban kitalált ötletekből lemezt gyúrjon, így a napokban elvonul egy stúdióba, és megkezdi a felvételeket…

Egy-két héten belül megkezdődik a munka, nagyon várjuk már, és úgy érezzük, igazán jó anyagot tehetünk le az asztalra” – mondta Fred Durst a tervekről.

A dalszerzési fázis meglehetősen sokszínű. Volt, hogy a turné koncertjei közben írtunk számot. Néha spontán ment az egész, de néha olyan, mintha egy tyrannosaurus rexet akarnánk leteríteni. Most ott tartunk, hogy rengeteg ötletünk van, a zenekar minden tagja elkészített saját otthoni stúdiótechnikájával néhány demót és ezeket dolgozzuk össze. Számokról még nem beszélhetünk, azok csak akkor születnek meg, ha mindannyian közösen egy szobában előállunk a saját ötletekkel” – fogalmazott Wes Borland gitáros.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter