[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az „olasz Sherlock Holmest” játssza Leonardo DiCaprio új filmjében, amelyet Stephan Talty The Black Hand című könyvéből forgatnak.

A színész egyúttal producerként is közreműködik a Paramount Picturesnél készülő adaptáción. A történet azt idézi fel, hogyan vetette meg a lábát a maffia Amerikában.
DiCaprio Joe Petrosino New York-i zsarut alakítja, akit az „olasz Sherlock Holmesként” emlegettek az 1900-as évek elején, amikor Olaszországból bevándorló gengszterek emberrablással zsaroltak ki pénzt hozzátartozóktól. A törvénytisztelő olasz családok utálták ezeket a bűnözőket, és bár meg voltak félemlítve, a színfalak mögött azért igyekeztek segíteni Petrosinónak.
Taltynak már hat nem fikciós, történelmi és életrajzi könyve került fel a New York Times sikerlistájára. Szellemíróként ő jegyezte az A Captain’s Duty című könyvet, amelyből a 2013-as Oscar-jelölt Phillips kapitány című Tom Hanks-film készült.
DiCaprio legutóbb az Özönvíz előtt című, klímaválsággal foglalkozó dokumentumfilm narrátora volt. Legközelebb a zeneipar ötvenes évekbeli úttörőjét, Sam Phillipset alakítja, aki olyan sztárok pályafutását indította el, mint Elvis Presley, Johnny Cash és Jerry Lee Lewis.

via GIPHY

MTI
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]