Kellemetlen közjáték okozott vihart az All Time Low Six Flags-es fellépésén Texasban a minap. A szép számú közönség a szervezők szerint egyre vadabbul kezdett viselkedni, ami már csak azért is furcsa, mert a koncerten javarészt tinilányok ugráltak. Mindenesetre, mikor a gyerkőcök ‘megrohamozták’ a színpadot, hogy egy kicsit kitombolhassák magukat a pódiumon, a biztonsági szolgálat akcióba lépett és könnygázt vetett be a rebellis ifjúság ellen. A fesztivál üzemeltetői csak tusolták az ügyet, míg a zenekar azóta több fórumon is kifakadt: 
Minden Six Flags-es, aki könnygázt fúj egy gyerek arcába, az egy szarházi. Nem érdekel mennyire tombol egy csapat kölyök, erre nincs mentsége a szervezőknek. Ez egyszerűen őrültség egy olyan helyen, ahol rengeteg fiatalkorú szeretné magát jól érezni. Egy kis csaj, aki kb. tizenötnek nézett ki odajött hozzám és elmesélte, hogy kiemelték a szervezők a tömegből, de csak miután arcon fújták ezek a derék legények. Ugye ez valami kibaszott vicc?” – fakadt ki Alex Gaskarth a banda Twitter oldalán.

A felek közötti szócsata itt még nem ért véget, mivel a Six Flags következő állomásán már nem lépett fel az All Time Low, ami a szervezők szerint a zenekar döntése volt, akik viszont emígy reagáltak az elhangzottakra:

A hatalmas köszönet a Six Flags szervezőinek immáron nem csak a gázspray használata miatt jár, hanem a különböző agyament sztorik gyártása miatt is. Ők tiltották meg, hogy fellépjünk San Antonioban!

Amerikában az All Time Low elég nagy publicitást kap, a botrány kapcsán is sokat szerepelnek a médiában, így akit érdekel, az ide kattintva megnézhet egy ottani tévés beszámolót a történtekről.