Unod a 007-est? Nézd meg Matthew Vaughn akciódús kém paródiáját Colin Firth és Samuel L. Jackson főszereplésével! A filmet számos budapesti és vidéki mozi is műsorára tűzi holnaptól, még a premier előtt.

Azt rebesgetik, hogy a kultikus Guy Ritchie filmek producere új mozijával magasan túlszárnyalja a Blöff rendezőjét. Vaughn hátatat fordított a mostanság túl komolyra vett James Bond karakternek és egy fiatalosabb, ütősebb titkos ügynököt álmodott meg.

A sztori röviden arról szól, hogy a Kingsman névre hallgató titkos kémszervezet legjobb ügynöke (Colin Firth) egy vagány utcagyerek (Taron Egerton) segítségét kéri egy világméretű összeesküvés leleplezéséhez. A nagy múlttal rendelkező, szigorú szabályok szerint működő cégnél villámgyorsan belevaló ügynököt faragnak a srácból, aki azt a feladatot kapja, hogy kinyomozza, ki rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit.

A Kingsman – A Titkos Szolgálat ugyan csak február 12-én kerül a mozikba, de néhány helyen már premier előtt is megnézhetitek:

kingsmanmozijpg

Kingsman - nézd meg premier előtt!
A filmet már csak azért is érdemes megnézni, hogy láthassuk, ahogy Mr. romantikusan királyi Darcy tőle teljesen szokatlan módon helybenhagy egy komplett kocsmát elegáns, vasalt esernyőjével.
4.3Ennyire várjuk
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)