Az ausztrál deathcore ötösfogat, THY ART IS MURDER rendkívül rokonszenves döntést hozott azzal, hogy miután az Emmure lemondta európai turnéját (melyen ők lettek volna a vendégzenekar) nem hagyták cserben rajongóikat, nyakukba véve az egészet egy önálló körutat szerveztek, érintve vele minden beígért állomást, köztük Budapestet.

A közkedvelt, élőben is jól bejáratott dalok mellett a bulin valószínűleg már a zenekar harmadik, június 26.-án megjelenő Holy War című nagylemezéről is hallhatóak lesznek friss szerzemények!

A turné neve stílusosan THE AUSTRALIAN TAKEOVER TOUR lett, a meghívott vendégzenekarok ugyanis mindegyszálig a kenguruk földjének egy-egy nagyon aktuális, feltörekvő metálzenekarai, úgy mint: a három nyolchúros gitárt egyszerre megszólaltató AVERSIONS CROWN, a breakdownjaik mellett szövegvilágukkal is rendszeresen fórumtémává váló FEED HER TO THE SHARKS, illetve az EARTH ROT, akik a legendás Mardukkal is maguk mögött tudhatnak már idén egy turnét. Ígéretes estéje lesz tehát annak, aki egy igazán velős, izzasztó klubkoncertet keres, és még szívesen felvenné egy fekete pólóját a nyári fesztiválidény előtt

BUDAPEST @ BLUE HELL – 2015.05.12.

THY ART IS MURDER (AUS)
AVERSIONS CROWN (AUS)
FEED HER TO THE SHARKS (AUS)
EARTH ROT (AUS)

KAPUNYITÁS: 19:00
BELÉPŐ: 2500 Ft (elővételben, limitált 150 db) / 3500 Ft (helyszínen)