Két napig Bear Grylls társa volt a vadonban Kate Winslet, miután igent mondott arra, hogy szerepeljen a hivatásos túlélő új tévéműsorában. A Running Wild with Bear Grylls című műsorban olyan hollywoodi sztárok szerepelnek még, mint Kate Hudson, Zac Efron és Channing Tatum. A cél természetesen az, hogy a sorozat jóval szélesebb közönséget tudjon megszólítani Amerikában, vagyis ne csak természetjárók és az extrém sportok kedvelői nézzék.

Kate Winslet számára komoly próbatétel volt a kétnapos forgatás, mert nem csak hegyet kellett másznia, de egyedül kellett gondoskodnia megfelelő élelemről, tüzet csiholt, veszélyes vizeken kelt át és hozott anyagból ütött tábort éjszakára.

A színésznőt hamarosan a Steve Jobs című életrajzi filmben láthatjuk, amely a zseniális, ámde elviselhetetlen természetű Apple-alapítóról szól. A címszereplő Michael Fassbender, a rendező Danny Boyle. Mindez önmagában garancia arra, hogy a film ne bukjon meg, mint az előző Jobsról szóló próbálkozás, amelynek Ashton Kutcher volt a főszereplője. Ha hozzávesszük, hogy a forgatókönyvet az Oscar-díjas Aaron Sorkin írta (Social Network – A közösségi háló, Az elnök emberei) optimizmusunk csak tovább fokozódhat.

(Steve Jobs – hazai bemutató: 2016. január)