Az amerikai Revolver magazin mostani tetoválós száma kapcsán két különösen ismert tetkóművészt kérdezett meg arról, hogy milyen tetoválásokat nem javasolnának még az ellenségeiknek sem. Kat Von D és Paul Booth így állította össze az ötös listát:
1. A csajod vagy a pasid képeP.B.: „Rossz hírt hozok, minden kapcsolat tönkremegy. Csak a srácaid és a szüleid tartanak örökké. Ez nálam alap.”
2. A józan életed kezdetének dátumaK.V.D: „Ha visszaesel, attól fogva az a dátum már csak a tetoválásod napját jelenti.”
3. Zenekari logók P.B.: „Ez azért alapból nem rossz dolog. De ha egy16 éves kölyök felvarratja valamelyik divatos banda logóját, akkor elég sanszos, hogy 10 éven belül jön egy átvarratás. Ezt onnan tudom, hogy vén rókaként már elég ilyesmit csináltam.”
4. Az autód képeK.V.D.: „Nem túl bölcs húzás az 1998-as Toyota Terceled képét felvarratni. ’98-ban még menő lehet, de mire eljön 2010., valahogy már nagyon nem lesz az…”
5. Bármi, ami a szüleidet sérti P.B.: „Emlékszem egy srácra, aki egy Robert Crumb-stílusú fordított szívet akart, ami úgy néz ki, mint egy fenék. Úgyhogy Robert módra kiegészítettem guggoló lábakkal, majd jött a zászló, ami egy klozetpapír-tekercs volt, rajta az ürülékdarabokból álló „MAMI” felirattal. Ilyesmit talán nem kéne tenned.”