[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Phil Lord és Chris Miller rendezi az Andy Weir, A marsi írójának új regényéből készülő sci-fit – írta meg a The Hollywood Reporter.

    A marsi hatalmas sikere és a belőle készült Mentőexpedíció című, Matt Damonnal forgatott film után nagy rajongótábor várta már Andy Weir következő könyvét. Az Artemis november 17-én jelenik meg a Crown Publishing gondozásában. A közeli jövőben játszódó történet helyszíne a Holdon épült város, Artemis, ahol a főhős, egy kisstílű csempész egyszer csak egy nagyszabású összeesküvés hálójában találja magát.
A Mentőexpedíciót 2015-ben Ridley Scott rendezte, a film hét Oscar-jelölést kapott és világszerte 630 millió dollárt (167 milliárd forintot) keresett a jegypénztáraknál.
A Phil Lord és Chris Miller rendezőpáros legutóbb a Han Solo-filmen dolgozott, a stábtól azonban pár hét után megváltak. A különálló Star Wars-produkciót végül Ron Howard fejezte be.
Lord és Miller legismertebb munkája az Oscarra is jelölt A Lego-kaland című animációs film, de ők jegyzik a 21 Jump Street – A kopasz osztag című vígjátékot és annak folytatását is, melyek mind kasszasikernek bizonyultak.

MTI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]