[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Május 14-én exkluzívan érkezik az HBO GO-ra Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange, Bosszúállók: Végtelen háború) új sorozata, a PATRICK MELROSE. Az ötrészes sorozat, amely Edward St Aubyn önéletrajzi ihletésű regénysorozatán alapul az amerikai premierrel egyidőben, magyar felirattal érkezik hozzánk.

Készülj fel a brit felsőosztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch (Sherlock) játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától az önpusztító felnőttkoráig. „Rengeteget szenved és rendkívüli utazáson megy keresztül – mondja a színész. – Áldozatból túlélővé, majd bajnokká válik, és az út a társadalmi rend vicces élveboncolásán keresztül vezet.”

Cumberbatch mellett a sorozat főbb szerepeiben feltűnik Hugo Weaving (Mátrix, V mint vérbosszú), Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas, Twin Peaks, Nancy ül a fűben), Allison Williams (Csajok, Tűnj el!), Indira Varma (Trónok harca, Exodus: Istenek és királyok, Luther), Holliday Grainger (C.B. Strike, Hamupipőke) és még sokan mások.

A sorozat Magyarországon exkluzívan május 14-től látható az HBO GO-n, magyar felirattal, az epizódok pedig heti rendszerességgel kerülnek fel az HBO online videótárába. A tévés premier előreláthatólag nyáron lesz.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]