A Rudimental szeptember 18-án visszatér második albumával!

Az első single a Never Let You Go, mely már elérhető digitálisan és a Youtube-on is. Utóbbira három hét alatt több mint félmillióan voltak kíváncsiak.


A progresszív angol formáció az egész világ elektronikus zenéjére nagy hatással volt 2013-as, szakmailag is igen sokra tartott Home című albuma megjelenése óta. A Feel The Love és a Waiting All Night című dalaikkal egy pillanat alatt világszerte újraélesztették a drum’n’bass műfaját.

Na meg be is futottak egy kicsit, hiszen amellett, hogy a világon mindenhol megismerték a nevüket, azonnal Mercury-ra jelölték őket, a BRIT Awardot pedig meg is nyerték a Waiting All Nightért, amit Ella Eyre énekelt fel nekik (és akinek mellesleg szólókarrierje is egy csapásra fellendült a dal hatására).
A hackney-i négyes már a kezdetek óta kutatja a fiatal, korábban ismeretlen tehetségeket, és ez a We The Generation készítése alatt sem volt másképp. Dolgoztak együtt Mahaliával, a Warnerből ismerős Lianne La Havasszal, és Anne-Marie-vel is, aki saját kiadójuk, a Major Toms első szerződtetett előadója. Kíváncsian várjuk, milyen utat járnak majd be ezek a fiatalok, de a sikerük már most garantált, hiszen a Rudimentalnak jó érzéke van, hogy kiválassza a legígéretesebbénekeseket.

A harmadszor is nálunk játszó zenekart hamarosan a Kingdom of Hegyalján is megnézhetjük élőben. Ha megmaradt az eddigi lendületük (ami biztos), akkor most is a fesztivál legjobb buliját fogják adni, ahogy tavaly a Balaton Soundon is messze az egyik legigényesebb show-val és embertelen mennyiségű zenésszel léptek a színpadra.

We The Generation 14 trackes standard és a 18 trackes deluxe változata szeptember 18-tól érhető el világszerte, de addig is már most előrendelhető.