[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kong határozottan életképesnek mutatkozik. A Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island, már a mozikban) a múlt héten került a mozikba, és nem volt, aki ellenálljon neki: az USA-ban és az egész világon azonnal a toplista élére került (nálunk is több mint 50 ezren váltottak rá jegyet). Észak-Amerikában 61 millió, a világ többi részén még 81 millió dollár bevételt hozott, és ez még csak a kezdet.

És nem is az egyetlen bizonyíték rá, hogy a titokzatos szigetén hosszú idő után először emberekkel találkozó, és nagyon dühös óriás majom igazi siker.

Azt rég tudjuk, hogy ez a film bevezetője egy Godzillát és King Kongot is magába foglaló, most induló történetfolyamnak. Aki elég türelmes hozzá, hogy végignézze a film végefőcímét, az legvégül is találkozhat néhány olyan szörnnyel, amelyek majd a 2019-es Godzilla-filmben fejthetik ki igazán pusztító hatásukat, és 2020-ban is megjelenhetnek abban a részben, amelyben a két főszörny végre összeméri az erejét.

De ez mind semmi. A Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts nemrégiben egy interjújában arra is célozgatott, hogy másik irányt is vehet a folytatások sora: ez a film egyik legizgalmasabb szereplőjét tenné főszereplőjévé, akit John C. Reilly alakít – és akinek (ahogy a Kongból lassacskán kiderül) egészen különös kapcsolata van a szigettel.

– A szörnyfilmek készüljenek csak el – nyilatkozta a rendező. – De én közben szívesen leforgatnám ezt a spin offot is: ott is rejtőzhet néhány nagy titok ám!

IC Press

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]