[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mitch Rapp (Dylan O’Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.

Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

Vince Flynn Bérgyilkos című nagysikerű regényéből készült izgalmas akció-thrillerben a mindenre elszánt fiatal ügynököt a Teenwolf – Farkasbőrben TV-sorozat és a Mélytengeri pokol sztárja, Dylan O’Brien kelti életre, a kemény kiképzőtiszt szerepében az Oscar-jelölt Michael Keaton látható, míg a CIA toborzótisztjét Sanaa Lathan (Szemfényvesztők 2.) játssza.

3 páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, mely szeptember 13-án este lesz az egyik budapesti moziban. Ha szeretnétek ott lenni az eseményen, akkor az alábbi kérdésre válaszoljatok helyesen és küldjétek el nekünk az info@rated.hu címre legkésőbb szeptember 11. 18:00 óráig.

Melyik film főszerepéért jelölték Oscar-díjra Michael Keatont?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]