Néhány hónapja robbant a hír, mikor az Asking Alexandria közölte, hogy Danny Worsnop énekes nem tagja többé a brit metalcore bandának. A hivatalos közlemény szerint a szakítás oka az volt, hogy túlságosan különböző zenei elképzelései voltak az énekesnek és a csapat többi tagjának.

 

A We Are Harlot 2011 óta létezik, amit Danny hobbizenekarának lehetett tekinteni, eddig! Néhány hete ugyanis megjelent a csapat debütáló nagylemeze, 11 bivalyerős dallal. Az előzetesen megjelent, klippel megtámogatott szerzemények alapján várható volt, hogy egy igazi rock’n’roll lemezre számíthatunk, amit végül meg is kaptunk. A banda nem titkolja egy pillanatra sem, hogy honnan merítettek ihletet a lemez megírásakor, több riffnél is bólogathatnak a ’80-as évekbeli hard rockot és heavy metalt kedvelők, hogy bizony ismerősek a témák. Amitől mégis egyedi és kiemelkedően jó lett a lemez, az Danny éneke. A még mindig csak 24 éves tehetség hangja remekül passzol a stílushoz és bátran kijelenthetjük, hogy ezért bizony érdemes volt elhagynia az Asking fedélzetét! Szép kezdés, várjuk a folytatást!

NYERD MEG A WE ARE HARLOT BEMUTATKOZÓ LEMEZÉT!

Az mTon jóvoltából most megnyerheted a CD-t magadnak, melyhez nem kell mást tenned, mint lájkolni Facebook oldalunkat és ezen poszt alatt megírni, melyik a kedvenc dalod a We Are Harlot debütlemezéről. Még nem hallottad? Akkor tedd meg itt, vagy itt:

(Sorsolás: 04.29. 20:00)