A tervezettnél két hónappal később, 2020 áprilisában tér vissza a mozikba James Bond, a kalandos életű brit titkos ügynök – írta a Variety.com.

    A 25. Bond-mozi a húsvétot megelőző héten, 2020. április 8-án debütál. A film megjelenését már másodszor csúsztatták későbbre. Az MGM és az Eon 2017-ben még úgy gondolta, hogy 2019 novemberében kerül a mozikba a film, de amikor Danny Boyle rendező visszaadta a megbízást és Cary Joji Fukunaga vette át tőle, 2020 februárjára tűzték ki a premiert.
    A legújabb 007-es filmben ismét Daniel Craig alakítja a főhőst, a szereposztásban Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is feltűnik majd. 
    A Bond-sorozat történetében a két legutóbbi, Sam Mendes rendezésében készült epizód, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér érte el a legnagyobb globális jegybevételt: előbbi 1,1 milliárd dollárt (310 milliárd forintot), utóbbi 880,7 millió dollárt (248 milliár forintot) keresett világszerte.
    A 25. epizód forgatása március 4-én kezdődik. Craig már ötödször játssza Bondot. Fukunaga viszont az első amerikai rendező lesz az MGM és az Eon gyártásában készülő sorozat történetében. A forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade írta, akik korábban A világ nem elég című epizódot is jegyezték.
    Az utolsó hét Bond-film az őszi mozis időszakban debütált, legutóbb az 1989-ben bemutatott A magányos ügynök című résznél választottak az őszitől eltérő időpontot a premierre, akkor júliusban kezdték játszani a filmet – emlékeztetett a Variety.com.

MTI