Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind Atlantic Recordsnál történő október 25-i megjelenéséről szóló hírek után, James Blunt bejelentette nagyobb lélegzetvételű, európai és egyesült királyságbeli 2020-as turnéját.

James február 14-én Birminghamben nyitja, és a londoni Royal Albert Hallban zárja európai körútját. Április 1-én a Budapest Arénában lép majd fel.

Bár utolsó allbumán az elektronika felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új albumán visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak. Többet is kiemelhetünk közülük, például az első hűsítő, Cold című kislemezt, a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. Az egész albumot áthatja egyfajta melegség és a zenész igazi személyisége.

James Blunt első albuma Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió albumot adott el, varázslatos személyiségét pedig nemcsak dalain és koncertjein, de már twitter fiókján keresztül is megismerhetjük.

Jegyek szeptember 6-án, 10 órától kaphatók!