A nyolcrészes dramedy-sorozat alkotója és írója Kim Fupz Aakeson (Dermesztő hajsza, Hétköznapi pár, Az eltűnés sorrendjében), rendezője Dagur Kári (Fúsi, Sötét ló, A vajszívű). Az Isten hozott Senkiföldjén április 18-án debütál az HBO GO-n, magyar szinkronnal és felirattal, ráadásul a premier napján a teljes sorozat megtekinthető lesz.

A hideg észak eme eldugott szegletében mindenki ismer mindenkit. Ám Utmarkban kiszámíthatatlanok és zordak az elemek, és az idegenek nem mindig boldogulnak errefelé. Egy napon ideérkezik egy optimista tanárnő, aki itt szeretne új életet kezdeni. De hamarosan rá kell döbbennie, hogy ebben a városban az egyetlen, aki megközelítőleg úgy viselkedik, mint egy érett felnőtt, az egy tizenkétéves kislány.

A sorozat a furcsa utmarki figurák küzdelmein keresztül mutatja be, hogy hogyan találhatjuk meg a helyünket a világban, legyen szó akár arról, hogy egy szakítás után hogyan próbáljuk összeszedni magunkat, vagy arról, hogy hogyan váljunk felnőtté, esetleg arról, hogy hogyan lépjünk túl egy szerettünk elveszítésén, vagy netán arról, hogy hogyan szabadítsuk meg a testünket halott férjünk lelkétől egy ördögűző szeánsz segítségével. A sorozat arról szól, hogy hogyan tanuljuk meg elfogadni az élet nem várt kihívásait, és persze mindarról, ami igazán emberivé tesz bennünket: a szeretetről, a halálról és a transzvesztitizmusról.

Az Isten hozott Senkiföldjén (Welcome to Utmark) főszerepeiben Tobias Santelmann (Időbevándorlók, Az utolsó királyság, Marcella), Marie Blokhus (Chasing the Wind, A tizenkettedik férfi, Børning), Alma Günther (Side om Side, Snøfall) és Stig Henrik Hoff (Időbevándorlók, The Last King, Hawaii, Oslo) látható.