A legendás angol rock zenekar, a The Subways 2012 márciusában visszatér Budapestre az A38 hajóra, a legújabb ‘Money & Celebrity’ című lemezüket bemutató európai turné keretein belül. Ez lesz a zenekar harmadik fellépése Magyarországon, amikor is újra megmozgatják az előző koncertjüknek helytadó A38 hajót, ahol először játszottak fesztiválon kívül a 2009-es Sziget nagyszínpad után… Azok akik legutóbb tudtak jegyet szerezni a zenekar koncertjére, azon szerencsés helyzetben vannak, hogy már hallhatták élőben kedvenc dalaikat; olyan slágereket mint a ‘Rock & Roll Queen’ az ‘Oh Yeah’ vagy az ‘Alright’. Bárkit meg lehet kérdezni a tavalyi koncert élményéről; a válasz biztosan az, hogy életük egyik legemlékezetesebb koncertje volt. A The Subways méltán híres az őrületes színpadi produkcióiról, amiből a közönséget sem hagyják ki! Felejthetetlen élmény, amikor az énekes/gitáros Billy Lunn, a közönség tetején „elszörföl” a bárpultig, ahol valaki italának a felét felhajtva, a másik felét magára öntve fokozza a hangulatot és tüzeli a közönséget. Ha csak a szemednek hiszel, nézd meg az erről készült videót a Youtube-on!

Az angol trió egy klub színpadán is ugyanolyan örömmel játszik, mint egy fesztiválon 100.000 ember előtt. Az energetikus előadásmódjuk kihat a közönségre is, akik a koncert elejétől a végéig táncolnak, buliznak, ugrálnak a zenekar dalaira. Távolról a tomboló tömeg egy vihartól hullámzó tengernek tűnhet, amiből néha arcok bukkannak elő.

Az új albumot ott folytatták, ahol az utolsót befejezték és mindenki számára elengedhetetlen a túléléshez. A ‘We don’t need money to have a good time’ című dal a közönség kedvencévé vált az őszi koncertek alatt.

Jegyek elővételben kaphatók az ismert jegyirodákban 2011. december 15-től 3.600 forintos áron. The Subways + vendégek, Budapest A38, 2012. március 26. Találkozunk az első sorban!

2012. március 26.
február 29-ig 3.600ft
utána: 3.900ft
aznap: 4.200ft