Szokás szerint nem tétlenkedett az Insane legénysége az elmúlt hónapokban sem: január elején nyitották tavaszi koncert körútjukat, ami azt jelenti, hogy folyamatosan fellépnek, legfőképp hazánkban, illetve a magyarajkú területeken, de szívesen válogatnak a más külföldi meghívások között is. „Örömmel észleljük és köszönjük, hogy a 2009-es tavaszi bulikhoz képest, sokkal többen jöttetek el koncertjeinkre, sokkal jobb a hangulat és mi is remekül érezzük magunkat a színpadon! …Valószínűleg ennek az lehet az egyik oka, hogy a jelenlegi felállás már 3 éve együtt van, illetve, hogy kiegészültünk egy segítő hatodik taggal,aki ugyan nincs a színpadon, de jobbára neki köszönhetően indult be az a bizonyos szekér. Arról nem is beszélve, hogy félelmetesen jó hangulatban telnek, mind az utazások, mind a koncertek.

A másik mérföldkő kicsinyke életünkben a sok munkának és koncertnek köszönhető. Az Insane leszerződött első magyar támogatottként az amerikai Monster Energy-vel! A cégről érdemes tudni, hogy rendkívül nyitottak a metal zenére (amerikában pl. Az Atreyu és az In This Moment is acsapatban van) és az extrém sportokra és persze rendkívül jóízűek a termékeik, amiket Április 6-tól már országosan megtalálhattok! Érdemes figyelni őket, mert folyamatosan járják az országot, mindenféle termék és egyéb bemutatókkal! Egy cikket itt találhattok.

Pár héttel ezelőtt a veszprémi koncertünk másnapján pedig volt egy kis szusszanásnyi időnk és készítettünk nekek pár új zenekaros fényképet, amik szerintünk remekül sikerültek köszönhetően Szabó Balázsnak. A fotókat és az egyéb díjnyertes munkáit itt nézhetitek meg.Emellett frissült és megszépült a Myspace oldalunk is, amit szintén érdemes megnézni itt.

Zárásképpen pedig húsvéti mulatságra várunk mindenkit a Dürer Kert-be Április 2-án!” – áll a banda közleményében

Insane koncertek, Április – Május:

04/02 Budapest (H), Dürer Kert

04/16 Tolmin (SLO), Mink

04/17 Crnomelj (SLO), MKK Crnomelj

04/23 Kolozsvár/Cluj Napoca (RO), Irish Music Pub

04/24 Székelyudvarhely/Odorheiu Secuiesc, (RO), Thunder Rock Club

04/30 Eger (H), Egál INGYENES!/FREE!

05/07 Arad (RO), Club Flex

05/08 Zenta (SRB), Zeppelin

05/15 Beograd (SRB), SKC Livingroom

05/21 Gödöllő (H), Trafó Club INGYENES!/FREE!

05/22 Balassagyarmat (H), Rocktáncház

05/23 Várpalota (H), Pannónia Fesztivál 18:30

05/28 Wien (A), Escape

05/29 Schopheim (D), Irrlicht

06/01 Preili (LV), Pakac

06/02 Tampere (FIN), Vastavirta Klubi

06/03 Helsinki (FIN), On The Rocks

06/04 Oulu (FIN), Hevimesta

06/05 Pori (FIN), Music Club Monttu

06/11 Pécs (H), Toxic

06/12 Kaposvár (H), Pogó Center

EmailMegosztásFacebookMySpaceTwitter