A szoros baráti viszonyt ápoló Skalar Music Hungary és a Dürer Kert 2011-ben egy új kezdeményezéssel szeretne kedveskedni a hűséges koncertlátogatóknak. Mivel a Skalar Music rendezvényei tekintélyes részének a Dürer Kert ad otthont, a koncertszervező cég és a klub vezetői közösen úgy döntöttek, hogy negyedévente egy-egy ingyenes koncertet ajándékoznak a hűséges és kitartó zenerajongóknak, akik hétről-hétre fáradhatatlanul megjelennek és támogatják a hazánkba érkező zenekarokat…

Ezen együttműködés első állomása a svájci Cataract februári koncertje. A metalcore műfaj egyik szülőatyja korábban már többször megfordult hazánkban, legutóbb augusztusban, a nyírbátori Azfeszten léptek fel. Klubkoncertet viszont évek óta nem adtak, így minden bizonnyal egy nagyszerű estének lehetünk majd szemtanúi, ahol vendégként fellép még az ország egyik legnagyobb extrém zenei reménysége, a szegedi Slaughter At The Engagement Party, a One Reason To Kiss, a szlovák Killchain, valamint hazánk underground zászlóshajója, a Nadir.

A koncertsorozat célja, hogy a lehető legtöbb különböző stílusú zenekart hozza el Budapestre, hogy minél szélesebb rétegek érezhessék jól magukat, hiszen egyvalamit nem szabad soha elfelejteni: a kitartó koncertrejárók nélkül a mi munkánknak sem lenne értelme.

Így ez a sorozat Értetek, a Közönségért van!

CATARACT (CH), Slaughter At The Engagement Party, One Reason To Kiss, Killchain (SK), Nadir – INGYENES!
Dátum: 2011. február 25.
Helyszín: Budapest @ Dürer Kert
Jegyár: INGYENES!

A legendás Relapse Records két üdvöskéje, a georgai-i Black Tusk, valamint a Rhode Islandről származó Howl közös Európa turnéjuk alkalmából látogat Budapestre, a Skalar Music Hungary és a Tündérgyár jóvoltából pedig a rendezvény ingyenes. A koncert vendége a nagyszerű Haw zenekar!

BLACK TUSK (USA), HOWL (USA), Haw
Dátum: 2011. február 19.
Helyszín: Budapest @ Tündérgyár
Jegyár: INGYENES!