Az Oasis hazatért: négy évvel előző koncertje után ismét fellépett Manchesterben – a Heaton Parkban 70 ezres közönség előtt megrendezett show azonban nem volt zökkenőmentes. A koncert elején tönkrement a technika, és rövid időn belül kétszer is meg kellett szakítani a fellépést, a technikusok mintegy fél órán keresztül hiába próbálták megoldani a problémát. Végül sikerült újra beüzemelni a hangosítást, de Gallagherék így is csalódottak voltak a malőr miatt. Noel még a koncerten bejelentette: az előadás ingyenes volt, aki megőrizte a jegyét, annak visszatérítik az érte kiadott 45 fontot…

Nagyon sajnáljuk, a koncert így ingyenes, mindenki visszakpja a jegy árát. Tizenegykor be kell fejeznünk, de ameddig le nem zavarnak a színapdról, addig játszunk. Őrizzétek meg a jegyeket, és visszakapjátok az árát. Ezért nem érdemlünk pénzt, vegyetek rajta egy pólót” – mondta Noel a közönségnek.

Végül 23 számot sikerült eljátszani, a koncert húsz perccel később ért véget az engedélyezettnél. Ha mindenki visszaváltotta volna 45 fontos jegyét, az mintegy 3 millió font veszteséget jelentett volna az együttesnek.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter