[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A mai napon megjött az ősszel érkező Inferno első teljes előzetese, a lenti plakát pedig pár napja már publikus volt. Dan Brown népszerű regény sorozata alapján készült filmben a szimbólumkutató Robert Langdon professzort ismét az Oscar-díjas Tom Hanks kelti életre. Nézzétek meg a hazánkban (is) forgatott film előzetesét magyar nyelven:

Tom Hanks

A múlt hétenn a Beverly Hills-i Hiltonban tartott Milken Institute Global Conference rendezvényen Tom Hanks és producer-barátja, Brian Grazer is ott volt. A színész és a producer pályája csak az USA-ban összesen 8.5 milliárd dollár bevételt hozott, és már hat filmet csináltak közösen: a legújabb Dan Brown sztáríró regényéből készült. Az Inferno – ahogy A Da Vinci-kód is – nyomozni küldi Hankst, aki apró jelek dekódolásával próbál megállítani egy az egész világra veszélyes vírust.

.

– A film nagy kérdése az – mondta Tom Hanks a nyilvános beszélgetésen–, hogy létezik-e a pokol, vagy az ember csinálja magának. A pokol talán csak egy lelkiállapot.

.

A beszámolók szerint Hanks laza volt és jókedvű, de az Inferno meglepetéseit igyekezett megtartani magának. Az eseményen először mutattak be nyilvánosan részletek a készülő filmből. Az exkluzív képsorok között volt egy, amikor egy kastélyterembe minden ajtón keresztül vér ömlik be – a sztár pedig nem volt hajlandó elárulni, álomjelenet-e ez vagy valóság.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]