Szállásfoglalási EARLY BIRD-akció ALL INCLUSIVE-csomaggal a www.voltszallas.hu oldalon!

Örömmel értesítünk, hogy 2015. január 13-án elindult a szállásfoglalás a www.voltszallas.hu oldalon! Minden évben igyekszünk új szolgáltatásokkal bővíteni kínálatunkat, hogy minél egyszerűbben, könnyebben, és nem utolsó sorban minél kedvezőbb áron gondoskodhassatok mindenről, ami a felhőtlen fesztiválozáshoz szükséges.
Külön figyelmetekbe ajánljuk a VOLTszallas.hu új akcióját, az Early Bird All Inculsive Csomagot, amely rendkívül kedvező áron biztosít számotokra szálláshelyet, korlátlan busztranszfert a fesztivál és a szálláshely között, és persze fesztiválbérletet is a 2015-ös VOLT Fesztiválra! A rendkívül kedvező ár pedig nem csak szlogen! Mostantól, aki az Állomás Hostelbe foglal magának szállást és busztranszfert, Early Bird áron, azaz 19.900,- Ft-ért juthat idei fesztivál bérletéhez, amire már sehol máshol nincs lehetőség! Természetesen ez a csomag meglehetősen korlátozott számban áll rendelkezésetekre, hiszen csak ezen a szálláshelyen, az első 50 foglalónak tudjuk biztosítani!
Rövidesen indul a Camping Faházak értékesítése is, részletes információk hamarosan!
Az elmúlt évek rendkívüli érdeklődésére való tekintettel, és foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében idén is kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető. 
Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@voltszallas.hu címre várjuk.