Október 5-én indul az HBO saját gyártású sorozata, A hátrahagyottak (The Leftovers) legújabb évada! Damon Lindelof (Lost – Eltűntek), Peter Berg (NagypályásokA túlélőHancockA királyság rendezője), Tom Perrotta (író), Mimi Leder (A hátrahagyottakA befutóDeep Impact rendezője) és Tom Spezialy (Ash vs Evil DeadZero HourChuckSzületett feleségek producere) executive produceri felügyelete mellett folytatódnak a Garvey család megpróbáltatásai.

A második évadban, amely négy évvel a nagy esemény és egy évvel az első évadban történtek után játszódik, Kevin Garvey (Justin Theroux), az egykori rendőrfőnök és újjáalakult családja (Carrie CoonMargaret Qualley), a texasi Miracle városkába költözik, az egyetlen városba, ahol senki sem tűnt el. Kevin reméli, hogy ebben a modern édenben végre békét és a nyugalmat talál, de végül új démonokkal és fájdalmas történtekkel kell megküzdenie.

Az HBO és az HBO Go oldalán az amerikai bemutatóval egy időben, hajnali 3 órától látható már a sorozat, minden hétfőn este pedig 10 órakor ismételjük az HBO csatornáján.

Az első rész ingyen megtekinthető lesz az HBO Go oldalán október 5-én!

Október 5-től feliratosan, október 20-tól pedig már szinkronosan is megtekinthető a széria.

leftovers