Ian Brown mindig is hirtelen haragú ember hírében állt, és a napokban kiderült, hogy lobbanékonyságát a mai napig megőrizte. Az énekest a rendőrök vitték el saját házából, miután a szomszédok annyira megrémültek a Brown-lakásból hallható, családon belüli háborúról tanúskodó zajoktól, hogy kihívták a hatóságot. Brown 37 éves mexikói modell/színésznő felesége a rendőröknek azt állította, hogy az énekes rátámadt és fizikailag bántalmazta, ezért a zenészt őrizetbe vették…

A Scotland Yard megerősítette, hogy letartóztatta Brownt, de nem sokáig tartotta őrizetben, jövő hónapig óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Az ügy tárgyalását decemberben tartják.

Brownnak korábban többször is meggyűlt a baja a rendőrséggel, a legemlékezetesebb esete 1998-ban történt, mikor a British Airways Párizs-Manchester járatán dühében a pilótafülke ajtaját rugdosta, és azzal fenyegetőzött, hogy levágja a stewardess kezét, amiért az véletlenül rossz minőségű italt szolgált fel neki. Az énekes akkor négy hónapot töltött rács mögött.

-est-


Email
MegosztásFacebookMySpaceTwitter